Wat u moet doen als uw mobiele apparaat ooit zoekraakt of wordt gestolen

Als uw mobiele apparaat verloren of gestolen is, kunt u het apparaat vergrendelen en proberen het te lokaliseren. Als het niet lukt om het apparaat terug te halen, kunt u alle gegevens ervan verwijderen. U kunt het apparaat op afstand beheren door vanuit My Kaspersky opdrachten naar het apparaat te sturen.

Beheer op afstand op My Kaspersky van een apparaat dat verloren of gestolen is, wordt alleen ondersteund op mobiele apparaten met Kaspersky-app. U moet eerst de antidiefstalfunctie in de toepassing instellen om uw apparaat te beschermen. Om het mobiele apparaat een opdracht te laten ontvangen, moet het apparaat zijn ingeschakeld en met internet zijn verbonden. Raadpleeg voor meer informatie de Help van het programma op Kaspersky Online Help

Om een commando naar uw mobiele apparaat te sturen:

1. Ga naar de sectie Apparaten.
  2. Klik op het betreffende mobiele apparaat.

Er wordt een venster geopend om het mobiele apparaat te beheren.

3. Klik op de <naam van de opdracht> knop.
  4. Bevestig de actie.

De status en resultaten van de uitvoering van de opdracht worden weergegeven in het gedeelte Antidiefstalgeschiedenis.

U kunt de volgende opdrachten naar het mobiele apparaat sturen: